Serveis d'enviament exprésEls serveis d'enviament exprés

El mecanisme que envolta a un servei de missatgeria sembla senzill, que consisteix tan sols en la preparació de l'paquet en qüestió, posar-se en contacte amb una agència de transport, proporcionar l'adreça de destinació i esperar que es faci lliurament de la mateixa. No obstant això, de vegades no és tan senzill com això i implica molt més, sobretot en els serveis de L'enviament exprés de l', que en algunes ocasions no ho són tant.

els L'enviament exprés de l' poden ser en moltes ocasions una gran opció amb la qual satisfer les necessitats de tots aquests clients que volen gaudir ràpidament en la seva llar dels productes que han adquirit, principalment a través de el comerç electrònic.

No obstant això, no n'hi ha prou amb tan sol triar qualsevol empresa i realitzar l'enviament, sinó que cal comprovar la qualitat de l'servei per poder saber si de veritat una companyia a la qual estàs confiant teus enviaments és realment competent i exerceix la seva tasca en les condicions esperades, havent de tenir en compte la rapidesa, el compliment dels terminis que s'han establert i la relació d'aquests pel que fa a el preu de l'enviament.

En ocasions els anunciats com L'enviament exprés de l' no ho són tant, ja que hi ha empreses que no compleixen amb les expectatives.

Alguns dels problemes més habituals:

  • sense seguiment: Tot i que no és l'habitual en aquest tipus de serveis, algunes companyies no faciliten el nombre de seguiment de la comanda, el que és un gran inconvenient tant per a qui envia la comanda, que no sap si ha arribat ja al seu destí final com per al propi client, que no sap on es troba el seu paquet ni quan el rebrà exactament, creant una incertesa res ben valorada per part dels usuaris.
  • Retards en els lliuraments: Aquest és un dels grans problemes d'alguns serveis que s'anuncia com L'enviament exprés de l', i és que de vegades no es compleix amb el promès pel que fa als terminis de lliurament, fent que no es lliurin en el dia que està establert, alguna cosa que de vegades ve determinat no per un error en el lliurament final, sinó perquè la recollida de el paquet no es fa en l'horari establert. Això pot causar una gran frustració en els clients, sobretot pels que esperar un producte de manera urgent.
  • sense contacte: Un altre problema que està relacionat amb algunes de les agències de transport és la manca de resposta a determinades situacions, sent de vegades complicat posar-se en contacte amb l'agència quan és necessari, ja sigui per que no responen o perquè es recorre a l'ús de processos automatitzats que no ofereixen la solució esperada.
  • No es compleixen amb els horaris de recollida: En algunes ocasions no es compleixen amb els horaris de recollida acordats, el que acaba provocant que el procés logístic no estigui optimitzat i que, moltes vegades, no sigui possible complir amb els terminis de lliurament determinats.

Tot i aquests problemes, que no es donen en tots els casos ni en totes les agències de transport, 1 L'enviament exprés de l' és sempre aconsellable per poder realitzar l'enviament de qualsevol producte, tenint en compte que gràcies a ells s'han aconseguit reduir enormement els terminis de lliurament, fent que en menys de 24 hores es pugui enviar qualsevol paquet d'un punt a un altre del territori nacional i fins i tot a molts punts de l'estranger.

Aquesta gran flexibilitat i abast és molt necessària davant l'auge i proliferació de les botigues de comerç electrònic, les quals gràcies a aquest tipus de serveis de L'enviament exprés de l' són capaços de brindar un servei eficient als usuaris, que cada vegada tenen una major tendència a realitzar compres des de qualsevol moment i lloc, amb tan sol fer ús del seu dispositiu mòbil i amb tots els avantatges addicionals que té el recórrer a el comerç electrònic pel que fa a la venda tradicional.

Contractació d'un servei d'enviament exprés

Si ets un particular o un professional que està iniciant la seva activitat en el comerç electrònic és probable que al principi no puguis accedir a importants descomptes en les tarifes de L'enviament exprés de l', encara que hi ha determinades plataformes que comparen entre diferents opcions i et brinden solucions a un cost molt econòmic.

No obstant això, a mesura que el teu negoci creixi o si ja tens un elevat volum de comandes i d'enviaments, estaràs en condicions de poder negociar amb qualsevol proveïdor el preu dels teus enviaments, fent que puguis arribar a obtenir importants descomptes, amb l'avantatge que això et suposarà a l'hora de minimitzar les despeses derivades de la logística d'enviament de productes als teus clients.

En l'actualitat hi ha nombroses agències de transport amb serveis de L'enviament exprés de l', cadascuna d'ella amb les seves pròpies particularitats i serveis, existint algunes d'elles que fins i tot tenen diverses tarifes que ofereixen la possibilitat de lliurar productes en el mateix dia de l'enviament per a determinades localitats, el que ofereix una gran flexibilitat i la possibilitat d'oferir un servei de màxima urgència als clients que així ho requereixin.

el L'enviament exprés de l' és un servei que porta estant present molts anys en el mercat, si bé, amb el pas dels anys i les diferents innovacions tecnològiques, principalment relacionades amb el món de la venda en línia, s'ha anat actualitzant per oferir cada vegada serveis més ràpids a tarifes més competitives, el que fa que hi hagi una gran competència en el sector, una competència que afavoreix el client i a les pròpies botigues, que tenen més opcions a la seva disposició i d'una major qualitat.

En tot cas, si estàs buscant una empresa de transport per a la realització de la teva enviament és molt important que valors totes les condicions que l'envolten, així com les valoracions que hagi a l'respecte i, en el cas que tinguis una botiga, és aconsellable que no et limitis a treballar amb una d'elles i que ofereixis més d'una opció als teus clients, de manera que aquests puguin triar.

Contactar amb 12ipv Logistics Sl

Sol·licita informació sobre els nostres serveis d' logística a Barcelona i et donarem una oferta personalitzada.

raó social: C. Arquímedes, 8 08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).
CIF / NIF: B64617947

Telèfon de contacte: 931123555
e-mail: info@12ipv.es
web: 12ipv.es