manipulació enviaments BarcelonaConsells per a la manipulació enviaments

A l'hora de dur a terme la manipulació enviaments i el procés previ d'embalatge dels mateixos cal tenir en compte una sèrie d'aspectes que són fonamentals per fer que el producte o article que es vol enviar pugui arribar a el destinatari en les millors condicions possibles. Atès que és molt important que arribi sempre sense cap problema, a continuació, et explicarem, a través d'uns consells molt pràctics, com pots embalar el teu enviament d'una manera senzilla, però alhora efectiva.

Els consells que et anem a indicar són útils tant per a aquelles persones que intentin fer efectes a nivell personal com per als que tenen algun tipus de negoci que busca satisfer als seus clients oferint-los el millor servei a l'hora que aquests rebin al seu domicili els productes que prèviament han adquirit.

Tota mercaderia ha d'anar correctament embalada, havent triar sempre un embalatge que sigui apropiat per evitar que pugui posar-se en perill la integritat de la mercaderia, a el mateix temps que s'eviti que hi hagi una manipulació enviaments per part de persones alienes per que no s'hagi tancat el paquet de la manera apropiada.

Manipulació d'enviaments: Com embalar

a continuació, anem a procedir a enumerar els diferents consells que has de tenir presents per poder embalar el teu enviament d'una manera efectiva i simple.

Pel que fa als embalatges podem distingir entre dos apartats, l'embalatge exterior i l'embalatge interior.

embalatge exterior

L'empaquetat o embalatge exterior és aquella part de el paquet que està visible des de l'exterior de la mateixa, és a dir la caixa en la qual va l'enviament. El més habitual i més aconsellable és optar per una caixa de cartró rígid, havent de assegurar-se que no té cap tipus de defecte o deteriorament i que té prou espai perquè els articles que vagin al seu interior puguin ser transportats sense risc que es puguin trencar a poder col·locar algun tipus de material que serveixi com amortidor.

Pel que fa a l'embalatge exterior a la manipulació enviaments és recomanable tenir en compte les següents consideracions:

  • Has de triar sempre una caixa que sigui apropiada per al transport dels productes, havent de fer servir una caixa de cartró rígid i tractant d'evitar l'ús de caixes de plàstic. Si vas a fer un enviament petit i vas a optar per sobres, busca algun que sigui d'un cartró rígid o sigui un sobre encoixinat.
  • A l'hora de precintar les caixes és important que facis servir cinta adhesiva per totes les cares de la caixa per evitar que el contingut es pugui caure de la mateixa. Has optar per una cinta que tingui prou gruix com per poder suportar el moviment de l'paquets que es troben a l'interior.
  • En l'embalatge exterior no pot faltar l'etiqueta amb les dades relatives a la direcció de l'destinatari i el seu contacte, així com la informació de l'emissor. Això és de gran importància per a evitar pèrdues o en el cas que el paquet sigui retingut en duanes en un enviament internacional. Aquesta etiqueta és aconsellable situar-la al centre de la caixa i que estigui ben fixada fent ús de cinta adhesiva.
  • En el cas que el producte que vagis a enviar sigui fràgil o delicat el millor és que optis per col·locar indicacions relatives a la manipulació enviaments, indicant amb fletxes o l'etiqueta "Fràgil" perquè els qui ho vagin a manipular durant el transport puguin prestar més atenció i cura, una cosa que és fonamental per a aquells casos en què el contingut enviat és d'alt valor.

embalatge interior

Per la seva banda l'embalatge interior és la protecció interna que es va a realitzar de el paquet, sent molt important ja que ha d'estar pensat per poder fer front a possibles caigudes i a el moviment de la caixa, havent de protegir en tot moment a la mercaderia enviada.

Pel que fa a aquest tipus d'embalatge interior en els enviaments cal tenir, principalment, dos aspectes en compte, que són els següents:

  • S'ha de tractar de buscar un embalatge que sigui apropiat per al tipus de producte que es va a enviar, ja que d'aquesta manera serà millor de cara a la realització de l'enviament, fent que sigui molt més segur que arribi a el lloc de destinació en les millors condicions possibles. És molt important tenir en compte el tipus de producte per a tractar així de cercar una protecció i un embalatge apropiat per al mateix.
  • El material d'amortiment és fonamental ja que són una part imprescindible per poder assegurar-nos que el producte va a arribar al seu destí en unes condicions òptimes i sense cap tipus d'inconvenient, sense que es produeixi un deteriorament o trencament, una cosa que és fonamental per a tots els productes que siguin d'un elevat valor o que simplement siguin fràgils. En aquest sentit és recomanable optar per l'ús de materials com escuma, làmines de bombolla o paper d'embalatge.
  • En el cas que es vagi a realitzar l'enviament de líquids és molt important col·locar a l'interior de l'paquet separadors.
  • Has tractar d'evitar que hi hagi espais buits a l'interior de l'paquet, havent omplir els mateixos amb algun tipus de material lleuger com paper, de manera que estaràs reduint les possibilitats que el producte es mogui mentre es porta a terme el transport.

D'aquesta forma és molt important que tinguis en compte tots aquests punts citats a l'hora de dur a terme la manipulació enviaments , de manera que cada producte sigui enviat en les millors condicions possibles, amb la màxima seguretat per a l'element que vagi al seu interior i reduint així les possibilitats que pugui arribar a produir-se algun tipus de problema durant el transport o en la manipulació per part de tots els treballadors i transportistes abans que arribi la caixa al seu destinació final. D'aquesta manera es podrà aconseguir una major satisfacció per part de client final que el rebi a la seva llar.

Contactar amb 12ipv Logistics Sl

Sol·licita informació sobre els nostres serveis d' logística a Barcelona i et donarem una oferta personalitzada.

raó social: C. Arquímedes, 8 08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).
CIF / NIF: B64617947

Telèfon de contacte: 931123555
e-mail: info@12ipv.es
web: 12ipv.es