Empresa de paquets en líniaCom triar la millor empresa de paquets en línia

Un dubte molt habitual per a moltes persones que estan iniciant una nova empresa o negoci, cosa molt habitual en l'actualitat davant la proliferació de les botigues de comerç electrònic, és la de saber com triar a l'proveïdor per a la Lliurament de paquets en línia.

Atès que pot resultar-te complicat decantar-te per una o altra empresa dedicada a l'enviament de paqueteria, un factor que és clau per al bon desenvolupament de qualsevol empresa o negoci, a continuació, et donarem una sèrie de consells que has de tenir en compte per no equivocar-te en la teva elecció.

Elecció d'un proveïdor de lliurament de paquets en línia

El cost que tindrà un servei d'aquest tipus i que podràs saber si busques una Lliurament de paquets en línia és molt variable, ja que dependrà de l'tipus de producte que vagis a enviar, per la qual cosa, si envies productes i articles molt diferents, els costos derivats de les despeses d'enviament també ho seran.

És habitual que el preu vingui determinat per aspectes com el pes del producte (quant menor sigui, més barat), així com per les seves dimensions o la fragilitat que pugui oferir, havent per tant tenir sempre presents les diferents garanties que pugui proporcionar cada proveïdor.

Així mateix, hi ha altres aspectes que són clau per a decantar-se per una o altra opció i que pots descobrir a l'hora de buscar un proveïdor de Lliurament de paquets en línia com són:

Destinació per als enviaments

Aquest és un aspecte fonamental a l'hora de recórrer als serveis de missatgeria per a la venda a través d'internet, havent informar-te de la manera apropiada si una companyia t'ofereix enviaments a bon preu en un pagament únic sense importar la destinació o diferents en funció de la destinació en concret.

Tipus de servei

cal valorar els diferents tipus de servei que t'ofereixi una empresa, havent de valorar si vas a poder fer lliurament dels teus productes en un termini de 24 hores o fins i tot menys o si el servei es va a dilatar diversos dies més. Tingues molt present això ja que d'això dependrà en gran mesura la qualitat de el servei que puguis oferir als teus clients, i per tant la seva satisfacció.

preu

El preu pot ser molt variable entre les diferents agències de transport, ja que cadascuna d'elles té les seves pròpies característiques i tarifes, pel que no tindràs més remei que comparar entre elles i valorar quals et tenen uns preus per al tipus d'enviament que vas a realitzar. A el principi et resultarà més complicat aconseguir bons preus, però a mesura que comencis a tenir un bon volum de comandes les tarifes que et oferiran podran ser més personalitzades i, per tant, més econòmiques.

traçabilitat

La traçabilitat dels paquets és clau en el moment de buscar una empresa de Lliurament de paquets en línia, ja que avui en dia sembla pràcticament imprescindible el poder gaudir d'aquest servei. La traçabilitat és clau perquè es pugui dur a terme un adequat procés de distribució, per això és important que l'empresa de missatgeria et faciliti un seguiment complet i et permeti conèixer en tot moment l'estat de l'enviament.

Connectivitat i comunicació

Un altre dels punts a valorar és la connectivitat i la comunicació, sent important que l'empresa en qüestió que et pugui brindar aquest tipus de serveis compti amb diferents opcions i alternatives per poder gestionar els enviaments, així com per realitzar diferents gestions. per a això, és recomanable que compti amb aplicacions específiques que permetin millorar els processos, podent permetre l'autogestió i tenir tot sota control. És molt important per poder dur a terme una logística adequada.

Tots aquests punts són clau i han de ser valorats a l'hora de triar una empresa per a la Lliurament de paquets en línia, tenint el gran avantatge que gràcies a internet avui en dia és molt fàcil tenir la informació que necessites sobre cadascuna d'elles.

de fet, més enllà de tenir eines i la possibilitat de calcular costos d'enviament, així com gestionar els mateixos des de la pròpia pàgina web de l'empresa de transport en qüestió, has de saber que pots recórrer a la Web de comparació d'enviaments, en què causa del seu elevat volum de comandes gestionats poden oferir preus molt més econòmics, el que pot fer que per cada enviament escullis aquella empresa que més et convingui pel seu preu i temps de lliurament.

comparadors

Això és molt important tenir-ho en compte, sobretot perquè al principi, si estàs iniciant un negoci i tens poques vendes, et serà complicat estar en disposició de negociar amb una empresa que et pugui fer un preu que et resulti veritablement atractiu. Així podràs anar triant el que més et convingui mentre aconsegueixes créixer, moment en el qual ja podràs disposar d'una quantitat d'enviaments suficient com per poder aconseguir preus més reduïts en diferents empreses d'entrega de paquets.

Gestionar la Lliurament de paquets en línia és, avui en dia, molt senzill, ja que en la gran majoria dels casos n'hi ha prou amb omplir un petit formulari a través d'internet en què indiques tant les dades de l'emissor com del destinatari, triant el tipus de transport i el mètode de pagament, així com la contractació de possibles serveis addicionals (com una assegurança o el pagament contra reembossament) i efectuar el pagament per així, en qüestió de tot just uns segons, tenir gestionat tot l'enviament.

En alguns casos necessites d'una impressora per imprimir l'etiqueta que et subministra el teu proveïdor per a l'enviament i que hauràs de enganxar en el teu paquet a enviar, mentre que en altres casos ni tan sols et caldrà fer aquest procés ja que el mateix transportista que ha de recollir el paquet ja comptarà amb la informació corresponent al teu enviament, fent que encara sigui més simple i còmode poder gestionar el transport de qualsevol tipus de producte o mercaderia. Les opcions actualment són nombroses i és senzill trobar la més apropiada.

Contactar amb 12ipv Logistics Sl

Sol·licita informació sobre els nostres serveis d' logística a Barcelona i et donarem una oferta personalitzada.

raó social: C. Arquímedes, 8 08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).
CIF / NIF: B64617947

Telèfon de contacte: 931123555
e-mail: info@12ipv.es
web: 12ipv.es