Enviament paqueteria baratCom aconseguir un enviament paqueteria barat

Si busques gaudir d'un enviament paqueteria barat has de saber que és possible, a més de ser molt beneficiós per a la teva empresa si és que disposes d'una i vols gaudir de millors preus a l'hora de realitzar les teves transports.

Al llarg d'aquest article et parlarem de diferents trucs i consells que has de tenir en compte, partint de la base que hi ha diferents variables que influeixen d'una manera directa en el preu de tot enviament que vulguis realitzar, com són les dimensions de l'paquet, el seu pes, el seu destí, etcètera. Per poder oferir els millors preus als teus clients, especialment si comptes amb una botiga online, cal que tinguis en compte tot el que et anem a explicar al llarg de les properes línies.

Fes ús de comparadors d'enviaments

Un dels primers trucs o consells que has de tenir present per al enviament paqueteria és recórrer als tan coneguts comparadors d'enviaments, els quals et permetran concertar diferents enviaments de paquets a un preu inferior a què podries gaudir contactant directament amb l'empresa de transport.

Això és principalment aplicable per a aquelles persones particulars o empreses que realitzin enviaments de forma esporàdica, ja que els que vagin a fer un ús habitual de el servei d'enviaments poden negociar de forma directa amb les pròpies empreses de transport per tractar d'obtenir els millors preus en els seus enviaments. En funció de les quantitats d'enviaments realitzades podràs aconseguir millors condicions en les empreses de transport, amb l'estalvi que això comporta.

Busca un embalatge apropiat

D'altra banda, és imprescindible que el teu paquet es trobi confeccionat amb un material d'embalatge apropiat, és a dir, que s'ajusti a l'producte i tipus de producte que es va a enviar, de manera que es pugui optimitzar tant el pes com les dimensions de l'paquet, dues característiques que influeixen d'una manera directa en el preu final de l'enviament de paqueteria.

En moltes ocasions les pròpies empreses que decideixen és personalitzar el material d'embalatge que utilitzen per als seus productes amb les mesures que necessiten per als seus enviaments. Això té nombrosos avantatges, ja que a més de suposar un estalvi en el material d'embalatge, també permet estalviar a l'hora de contractar els serveis d'una empresa per al enviament paqueteria.

Recorre a el màrqueting en les teves paquets

En relació amb l'embalatge també cal tenir present que és una bona opció per poder desenvolupar noves estratègies de màrqueting. A l'ésser el contacte físic que el client té amb una botiga a través de la compra en línia és molt important que es contempli la possibilitat de potenciar la via de comunicació a través de l'propi embalatge.

En aquest sentit, una de les estratègies que més èxit estan recollint en l'actualitat és la de tractar de provocar sorpresa a el client amb un disseny original o diferent en el paquet triat o el tipus d'embalatge, si aquest és nou i mai ha estat vist amb anterioritat pel client.

Per aquesta raó és molt més aconsellable, sempre que sigui possible, apostar per nous dissenys de paqueteria que puguin cridar l'atenció de el client i aconseguir captar la seva atenció.

Etiqueta els paquets correctament

a més, cal tenir en compte que és imprescindible que a l'realitzar el enviament paqueteria s'ha d'assegurar que tots els paquets es troben etiquetats de la manera adequada. Si arribes a un acord amb una empresa de transport en particular és possible que puguis crear al costat d'ells unes etiquetes que ofereixin una imatge més professional.

Si treballes amb diverses o tens poc volum de comandes pots optar per escriure manualment les etiquetes, encara que si l'empresa comença a créixer i el seu volum va creixent per la major demanda de comandes i clients, serà preferible recórrer a l'ús d'impressores d'etiquetes, el que facilitarà la feina i permetrà fer-ho d'una manera molt més ràpida.

Un punt obvi, però sempre important de recordar és la necessitat de, abans de realitzar qualsevol enviament, que un dels responsables s'encarregui de comprovar tant l'adreça d'enviament com el nom de l'destinatari, de manera que s'asseguri que no es va a cometre cap error en l'enviament. En cas contrari podria arribar a existir problemes que un paquet es pugui extraviar, amb les conseqüències que això comportarà tant en l'aspecte econòmic, amb les despeses que estaran associats tant a la nova tramesa com a el producte perdut com, sobretot, el problema que suposarà el tenir un client insatisfet amb els serveis rebuts.

Protegeix bé els teus enviaments

Un dels aspectes més importants a l'hora de dur a terme un enviament paqueteria és assegurar-se que el producte que alberga el paquet al seu interior arribarà sense problemes i en perfectes condicions al seu destí final, per la qual cosa és fonamental que es trobi degudament protegit. D'aquesta manera s'evitarà que el consumidor hagi de veure obligat a posar una reclamació.

Més enllà de totes les despeses que suposa la recerca o substitució del producte i la seva posterior enviament a través d'una nova expedició de la comanda cal tenir en compte que en el cas que hi hagi algun contratemps, el client tindrà una mala imatge de l'empresa, la qual cosa pot fins i tot derivar en la seva pèrdua, el que és contraproduent per al propi negoci.

Per aquest motiu és important utilitzar embalatge de farciment i protecció perquè tots els productes enviats estiguin degudament protegits. Sempre s'ha d'assegurar que tots els productes que s'envien de manera que no hi hagi riscos a l'hora de l'transport, reduint així les possibilitats que pugui produir-se algun tipus de dany o trencament de l'element transportat, tant en el propi transport com en la seva manipulació.

Tenint en compte tots aquests punts sabràs com poder dur a terme un enviament paqueteria en les millors condicions i amb el major estalvi possible, de manera que puguis fer que els teus clients es trobin més satisfets amb el servei rebut.

Contactar amb 12ipv Logistics Sl

Sol·licita informació sobre els nostres serveis d' logística a Barcelona i et donarem una oferta personalitzada.

raó social: C. Arquímedes, 8 08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).
CIF / NIF: B64617947

Telèfon de contacte: 931123555
e-mail: info@12ipv.es
web: 12ipv.es