Estalviar en l'enviament de paquetsCom estalviar en l'enviament de paquets

Si tens qualsevol empresa de comerç electrònic o de qualsevol altre tipus, dedicada a la venda de productes, és important que tinguis en compte que hi ha una sèrie de consells que pots tenir molt en compte per aconseguir una reducció en els costos a l'hora de dur a terme el enviament de paquets, sent això fonamental per fer que la teva despesa en els enviaments es converteixi en una inversió eficient que ajudi a millorar la forma en què opera la teva empresa, i, per descomptat, donar el millor servei de lliurament possible a tots els teus clients.

el enviament de paquets és una de les operacions més complexes per a qualsevol empresa, ja que en el cas que hi hagi, per exemple, una manca de planificació en aquest aspecte, pot acabar derivant en el pagament d'elevats costos, a més de la pèrdua de vendes en el cas que el negoci no es trobi en condicions de poder oferir un lliurament d'acord a les necessitats de cada client. El gran problema rau en aquells casos en què es tracta d'una empresa que no s'encarrega de dur a terme enviaments amb freqüència i que, Per tant, no té a la seva disposició un proveïdor de logística a què recórrer perquè dugui a terme la gestió dels diferents serveis de transport.

Per a moltes petites i mitjanes empreses (PIMES) les despeses d'enviament són una de les principals vies per les quals es generen grans pèrdues econòmiques, el que afecta en gran mesura a la rendibilitat de les mateixes. D'aquesta forma és molt important tenir en compte una sèrie de consideracions bàsiques a l'hora de dur a terme el enviament de paquets, tractant de reduir a l'màxim el pes i les dimensions per poder accedir a un transport més econòmic i per tant a reduir els costos.

Consells per estalviar en l'enviament de paquets

Per mirar de fer front a les despeses derivades de l'enviament de paquets és molt important tenir en compte els següents consells, que són clau per millorar l'eficiència en els recursos de l'negoci.

Troba el millor proveïdor

Abans de decidir-per un proveïdor de enviament de paquets en particular és important que valors els avantatges i desavantatges que té cada un d'ells, de manera que puguis trobar una opció que realment s'adapti a les teves necessitats i preferències. a més, ha d'encaixar a nivell econòmic, de manera que puguis gaudir d'un bon servei a un preu competitiu.

Negocia les tarifes

En el mateix sentit de el punt anterior és important tractar de negociar les tarifes de l' enviament de paquets, havent de partir de la base que les companyies de transport ofereixen tarifes que varien en funció de l'volum. D'aquesta manera, com més gran sigui, menor es pagarà per enviament.

Un error habitual per part de petites empreses és que no tracten de negociar les condicions dels seus enviaments, acceptant pagar un preu superior a què realment podrien obtenir per al enviament de paquets als seus clients.

En el moment de negociar les tarifes de les trameses cal tenir molt en compte el que es pot estalviar utilitzant transport per via terrestre en comparació amb el transport aeri en el cas que es realitzin enviaments que no siguin urgents, ja que en aquests últims el transport per mitjà aeris sembla pràcticament indispensable.

Utilitza un bon embalatge

És molt important que tinguis un bon embalatge en el enviament de paquets, ja que d'aquesta manera protegiràs de la manera apropiada tots els productes que vagis a enviar. En el cas que utilitzis el teu propi embalatge és possible que et trobis amb que hi hagi diferents quotes extres en aquells casos en què la mida de la caixa superi les normes que hagi establert la companyia. a més, és molt aconsellable que facis ús d'una bàscula apropiada per pesar els paquets i que sempre paguis el pes que correspongui.

Fes ús de guies

És un servei de prepagament que es compra a l'engròs i que sol ser més barat que dur a terme el enviament de paquets de manera directa en la seva sucursal, el que és molt aconsellable si es fa ús d'aquests serveis de forma constant. Es poden trobar diferents proveïdors que té contractes establerts en el consum de guies i que s'encarreguen de la venda de l'excedent que no necessiten a un preu econòmic.

Defineix les regles

Has de tenir en tots els casos molt clar les ocasions en què serà el teu client el que va a procedir a l'pagament de l' enviament de paquets o aquells en què seràs tu, com una empresa, l'encarregat de pagar-ho. D'aquesta manera es poden establir diferents tipus de normes, com ara que la teva empresa sigui l'encarregada de fer-se càrrec de el cost de l'enviament quan el servei és de tres dies o més mentre que el client ho farà en el cas que necessiti un enviament per al dia següent, on hauria de pagar ell. és a dir, sigui quina sigui la norma establerta ha d'estar clarament fixada i que els clients també ho tinguin clar.

Coneix els càrrecs econòmics

A l'hora de pensar en el enviament de paquets és important que coneguis i estiguis a la diana de tots els càrrecs econòmics abans de procedir a pressupostar el cost de el servei d'enviament per al negoci, tenint sempre present que poden arribar a aparèixer càrrecs addicionals que poden sorgir.

per exemple, en el cas d'alguns proveïdors, aquests cobren una quota addicional per lliurar el paquet signat pel destinatari o hi ha un cost extra per un paquet que sigui lliurat en cap de setmana. Tot això has de contemplar-lo per poder establir una estratègia adequada de cara a la gestió de l'enviament dels paquets que puguis tenir en la teva empresa, tractant sempre de donar el millor servei possible a tots els teus clients i tractant de minimitzar les despeses derivades de la contractació d'aquest tipus de serveis.

Contactar amb 12ipv Logistics Sl

Sol·licita informació sobre els nostres serveis d' logística a Barcelona i et donarem una oferta personalitzada.

raó social: C. Arquímedes, 8 08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).
CIF / NIF: B64617947

Telèfon de contacte: 931123555
e-mail: info@12ipv.es
web: 12ipv.es