Estalviar a el màxim a el fer un enviament internacionalEstalviar a el màxim a el fer un enviament internacional

Si ets una empresa o un particular que necessita realitzar un enviament internacional de forma puntual, és a dir, l'enviament d'un paquet a un país fora d'Espanya, és molt probable que et trobis amb un cost massa elevat en les teves tarifes.

De la mateixa manera, el si el país no és pertanyent a la Unió Europea et trobaràs amb uns tràmits que poden arribar a ser realment complicats, per la qual cosa és fonamental que tinguis en compte una sèrie de punts que són clau perquè puguis dur a terme el transport de la teva mercaderia amb el menor cost possible, una cosa molt a tenir en compte, sobretot, si va a haver de passar per Duanes, on el preu es pot disparar.

Has de tenir en compte que cada país té la seva pròpia normativa i els seus propis processos, a més de deure complir amb una sèrie de requisits que depenen tant de les dimensions com el pes o el tipus de producte de què es tracti. Pel que fa a el preu final d'un enviament internacional depèn de molts factors, entre els quals es troba la modalitat de l'enviament, així com el mitjà de transport que s'utilitzi per a això i també les garanties amb les que es vulgui protegir el paquet en qüestió.

En base a tots aquests condicionants ve determinat els diners que cal pagar per fer aquest enviament, així com les despeses relatives a el temps emprat en el transport de la mercaderia, sobretot si no es prepara amb una antelació suficient. Per aquest motiu, per fer un enviament internacional és aconsellable buscar sempre les millors alternatives, que siguin realment eficaços i que ajudin a obtenir en tots els casos els millors resultats.

Com cercar transports per a un enviament internacional?

Si ets una persona que va a recórrer a realitzar enviaments de forma contínua et serà senzill poder arribar a acords amb empreses de transport, cosa que no passa en el cas que optis per dur a terme un enviament internacional puntual, quan et serà més difícil poder reduir el preu final de l'transport, ja que de manera habitual s'aplicarà una tarifa general, la qual, Per tant, serà més cara.

Per poder solucionar aquest problema en un enviament internacional que puguis haver de realitzar, si vols estalviar en el mateix és aconsellable optar per les plataformes que compten amb eines de comparador d'enviaments. Gràcies a aquestes es poden aconseguir estalvis a l'hora de dur a terme aquest tipus de transport de paquets, la qual cosa es deu a que les treballen amb un gran volum d'enviaments i tenen una major capacitat per poder negociar amb les empreses de missatgeria, el que a la fi es tradueix en millors preus per a tu.

En l'actualitat és molt senzill trobar aquest tipus de cercadors d'enviament, ja que han proliferat al llarg dels darrers anys, sent el seu gran avantatge que per a cada enviament ofereixen uns preus molt competitius. Això es deu, com diem, al fet que tenen capacitat de negociar amb les diferents empreses de transport i així accedir a descomptes considerables. D'aquesta manera poden posar a disposició dels usuaris unes tarifes més econòmiques.

En aquest tipus de plataformes es poden trobar descomptes que en alguns casos poden arribar fins i tot a ser de l' 70% en el enviament internacional.

Consells per fer un enviament internacional

Si el país de destí de la teva paquet per al enviament internacional es troba dins de la Unió Europea has de saber que els tràmits a dur a terme són senzills i no has de tenir en compte moltes coses més enllà del que has de tenir en compte si fas un enviament dins del territori nacional. No obstant això, en el cas que l'enviament vagi dirigit a països que no pertanyen a la Unió Europea, hauran de passar per Duanes i per aquest motiu caldrà dur a terme una sèrie de tràmits i també aportar una documentació determinada.

Per estalviar temps a l'hora de fer un d'aquests enviaments és important que tinguis en compte els següents aspectes:

  • Has de fer en primer lloc el denominat "Packing List", una llista en la qual s'ha de detallar cada un dels articles que s'inclouen en el paquet enviat, sent aquest un tràmit obligatori i a què se li ha de preparar una atenció especial, sent necessari aportar una documentació costat de la mercaderia.
  • La preparació de l' enviament internacional és un aspecte clau, ja que han de cuidar tots els aspectes que envolten a el paquet, des del càlcul de pes fins a les dimensions de l'paquet, ja que en funció d'aquests dos aspectes el preu final de l'enviament variarà. En aquest sentit s'aconsella tractar de reduir a la màxima la mida i pes de la mateixa, de manera que així es podrà estalviar una quantitat considerable de diners.
  • D'altra banda, és important prestar atenció a l'embajale. És fonamental que tots els articles estiguin degudament protegits enfront dels cops, per la qual cosa han d'estar correctament embalats, senyalitzats i protegits amb un amortiment que sigui adequada i que s'inclogui algun tipus de material de reforç per evitar que al llarg de tot el trajecte aquests articles puguin arribar a danyar-se. D'aquesta manera evitaràs que es puguin arribar a trencar o espatllar.
  • Tingues present que no es pot enviar qualsevol tipus de producte en un enviament internacional, ja que hi ha una sèrie de restriccions a l'respecte. per exemple, has de tenir en compte que hi ha determinats productes i mercaderies que no està permès enviar, pel que en el cas que les envies de totes maneres, el teu paquet viatjarà sense cap cobertura d'assegurança, amb el risc que això comporta en el cas que es perdi o s'extraviï. Dins dels articles prohibits per a l'enviament és l'alcohol, el perfum o les bateries, així com gasos comprimits, líquids inflamables, obres d'art ..., sent tots ells objectes que has de transportar a través d'altres mitjans de transport especialitzats en això.

Contactar amb 12ipv Logistics Sl

Sol·licita informació sobre els nostres serveis d' logística a Barcelona i et donarem una oferta personalitzada.

raó social: C. Arquímedes, 8 08907 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).
CIF / NIF: B64617947

Telèfon de contacte: 931123555
e-mail: info@12ipv.es
web: 12ipv.es