Logística Barcelona y mensajería urgente 12ipv
Simplifiquem la logística
Augmenti ràpidament els seus serveis de lliurament, optimitzi l'eficiència operativa i perfeccioni l'experiència de lliurament
Mail Boxes
Emmagatzematge i Manipulació del producte
Emmagatzemem el seu producte, el preparem i ho embalem per vostè.

Integri ràpidament solucions potents que li brinden més flexibilitat i control sobre els seus processos d'enviament i logística de paquets

12LOGÍSTICA IPV - Empresa de logística a Barcelona

Benvingut a la nostra empresa

logística, emmagatzematge, embalatge i enviament amb valor afegit

Som un empresa de logística amb serveis de valor afegit. Gestionem l'inventari de materials i l'estoc, portem la gestió de les devolucions i els informes d'actualització, permetent-li mantenir tot sota control sense haver de gastar temps, espai i recursos. El que aportem: Un servei integral de logística que passa per l'emmagatzematge de les mercaderies, la seva manipulació, embalatge i enviament. Un estalvi en temps valuós ocupant-nos de tota la logística. L'enviament està controlat durant tot el trajecte. El producte sempre té l'embalatge adequat. Nosaltres ens ocupem de gestionar els possibles problemes logístics. Li vam evitar la complexa gestió de les tarifes dels proveïdors
enviament paqueteria urgent

ELS NOSTRES SERVEIS DE LOGISTICA S'ADAPTEN A LA SEVA EMPRESA

Serveis

Oferim les millors solucions per emmagatzemar, gestionar, enviar i embalar.

Enviaments nacionals esporàdics o periòdics

Gestionem els seus enviaments a tot Espanya, tant si necessita enviar un paquet de forma esporàdica, com si els seus enviaments són freqüents i estructurats. En funció de les necessitats i els temps, escollim el courier que millor respongui a les seves necessitats.

Enviaments internacionals

Gestionem els seus enviaments a tot Europa, siguin països de la comunitat europea o no. Enviaments de documents, sobres, paquets, es gestiona tot des de l'enviament fins al lliurament, incloent la gestió de la documentació duanera. També pots enviar els seus documents, objectes i productes utilitzant embalatges certificats i respectant les normatives d'exportacions i importacions, a tot el Món.

Manipulació i embalatge del producte

En el nostre centre el personal especialitzat empaqueta i embala els seus objectes acuradament de manera que arribin intactes a destí. També podem realitzar manipulacions prèvies a l'embalatge (com ara planxat de roba, etcètera)

Servei d'enviament on-line

Tenim un servei web guiat per donar d'alta el seu enviament sense necessitat de desplaçar-se. Així mateix es pot fer on-line tot el seguiment del procés d'enviament.

Enviament d'equipatge

Amb el servei d'enviaments d'equipatge li vam lliurar a destinació les seves maletes i equipatge. Lloguer d'apartaments des del primer moment i sense carregar amb les seves maletes. ¡Viatge tranquil i còmode!

Enviament d'instruments musicals i matèries delicades

En el nostre centre pot enviar els seus instruments musicals: guitarra, violí, sota, trompeta, qualsevol instrument pot ser embalat professionalment i realitzar l'enviament a nivell nacional o a tot el món de forma ràpida i segura. També tenim un servei especial de lliurament d'ampolles de vi de forma senzilla i segura.

Servei d'importació de mercaderies

Oferim un servei que li permet realitzar importacions a territori nacional de productes i matèries primeres procedents de països estrangers, tant europeus com no europeus. La seva empresa podrà proveir-se de materials procedents de proveïdors estrangers amb la mateixa senzillesa que resulta per als nacionals, sense preocupar-se per les duanes i altres gestions complexes.

Emmagatzematge per eCommerce

Podem oferir un servei complet i flexible que vagi més enllà de la simple lliurament, gestionant així molts altres assumptes operatius com la recollida, l'emmagatzematge, l'embalatge professional i la gestió de la documentació necessària per a l'enviament. L'inventari de materials en estoc, la gestió de les devolucions i els informes d'actualització, permeten mantenir tot sota control sense haver de gastar temps, espai i recursos.

Assegurança de cobertura d'enviaments

Assegurança amb solució integral per a embalatge, enviament i cobertura contra pèrdua i danys.
enviament paqueteria urgent

COM HO FEM

arribades

Empreses de logistica a Barcelona
 • Actes d'entrada
 • Devolucions
 • El cross-docking

processos interns

gestió logística Barcelona i Sabadell
 • emmagatzematge
 • Recol·lecció
 • Onades de picking
 • Preparació de comandes
 • Gestió d'estocs
 • Moviments interns
  • - Traspassos
  • - Canvis d'estat
 • Reaprovisionament

Sortides

logística barcelona missatgeria urgent i paqueteria
 • Ordres de servei
 • Distribució
  • - Comunicació a transport

TRASTER A DOMICILI

Deseu i recuperi el que necessiti, quan ho necessiti, en els nostres trasters, sense moure ni un dit i les vegades que vulgui. Desmuntem, embalem i recollim el que ens indiqui; el emmagatzemem, i li portem el que vulgui quan vulgui

RECOLLIM

Bústies de correu

Ens desplacem on ens indiqui.
Embalem i empaquetem les seves coses i ens les portem.

GUARDEM

Bústies de correu

Emmagatzemem les seves coses de manera segura i adequada
 

RETORNEM

Devolucions

Les hi tornem simpre que les necessiti i on ens indiqui
 

enviament paqueteria urgent

CONTACTE

L'Atom, 5 - 08850 GAVÀ

telèfon: 93 112 35 55

dl - vida 08.00 - 18.00